Hoe het werkt

Samenhoren.nl biedt online hoortoestellen aan.

Van huis uit uw hoortoestellen bestellen klinkt makkelijk… en dat is het ook!
Binnenkort kunt u door middel van onze keuzehulp zelf al toestellen selecteren die voor u geschikt zouden kunnen zijn. Deze willen wij z.s.m. aan onze website toevoegen. Voor nu kunt u aan de linkerzijde van de pagina in de webshop al een selectie maken van o.a. features.
Natuurlijk kunt u de hulp van onze gediplomeerde audiciens vragen bij het maken van de uiteindelijke keuze.

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken en uw bestelling heeft afgerond, neemt één van onze audiciens contact met u op om een afspraak met u te maken. De hoortoestellen worden dan, afgestemd op uw gehoor, ingeregeld.
Vervolgens heeft u 60 dagen de mogelijkheid om de toestellen uit te proberen, alvorens de aanschaf definitief wordt.

Bij de aanschaf van gehoorapparaten zitten 5 servicebeurten aan huis (binnen een straal van 40 km rondom Alkmaar) inbegrepen. Indien gewenst, kunt u er ook voor kiezen deze te laten plaatsvinden bij één van de winkels van onze samenwerkingspartner, Rutgers Hoortechniek.
Deze servicebeurten verlopen niet en kunnen, wanneer u wenst, zelfs na 5 jaar nog gebruikt worden.
Daarnaast heeft u 5 jaar garantie op uw toestellen.

Door deze werkwijze kunnen wij een hoge kwaliteit en uitstekende service bieden, waarbij we de prijzen voor hoortoestellen laag houden.

Naast hoortoestellen kunt u bij ons ook terecht voor bijbehorende hulpmiddelen en accessoires.
Ontdek bijvoorbeeld het gemak van het geluid van uw tv of mobiele telefoon, rechtstreeks naar uw hoortoestellen gestreamd!

Ook biedt samenhoren.nl online service voor hoortoestellen; dit houdt in dat wij uw hoortoestellen op afstand kunnen inregelen en/of bijstellen. Makkelijker kunnen we het u niet maken.