Hoe het werkt

Van huis uit uw hoortoestellen bestellen klinkt makkelijk… en dat is het ook!
U kunt door middel van onze keuzehulp zelf al toestellen selecteren die voor u interessant zijn. Deze hulp staat aan de linkerzijde in de pagina in de webshop van de hoortoestellen. De belangrijkste onderscheidende eigenschappen staan er.
Natuurlijk kunt u de hulp van onze gediplomeerde audiciens vragen bij het maken van uw keuze.

Wanneer u een keuze heeft gemaakt, laat het ons weten door op “maak een afspraak” button te klikken. Een van onze audiciens neemt hierna contact met u op. Samen spreken we alles door en maken we een afspraak. De hoortoestellen worden dan, afgestemd op uw gehoor en ingeregeld.
Vervolgens heeft u 60 dagen de mogelijkheid om op de aanschaf van uw hoortoestellen te herzien. Als het niet goed is, krijgt u uw geld terug. hierna is de aanschaf definitief.

Bij de aanschaf van de hoortoestellen zitten 5 servicemomenten. U kunt deze service  te laten plaatsvinden bij één van de winkels van onze samenwerkingspartner, Rutgers Hoortechniek. Indien gewenst doen wij deze service bij u thuis, dan betaald u alleen de voorrijkosten en is de behandeling geheel gratis (binnen een straal van 35 km rondom Alkmaar).
Deze 5 servicebeurten verlopen niet en kunnen, wanneer u wenst, zelfs na 5 jaar nog gebruikt worden.
Daarnaast heeft u 5 jaar garantie op uw toestellen.

Door deze werkwijze kunnen wij een hoge kwaliteit, uitstekende service en klanttevredenheid bieden, waarbij we de prijzen voor hoortoestellen laag houden.

Naast hoortoestellen kunt u bij ons ook terecht voor bijbehorende hulpmiddelen, accessoires en onderdelen.
Ontdek bijvoorbeeld het gemak van het streamen van uw tv of telefoongeluid, rechtstreeks naar uw hoortoestellen.

Ook biedt Samenhoren online-service voor hoortoestellen; dit houdt in dat wij uw hoortoestellen op afstand inregelen en/of bijstellen. Makkelijker kunnen we het u niet maken.