Retourneren

Retourneren

Bent u onverhoopt niet tevreden met uw aankoop, dan kunt u uw gekochte artikel retourneren. Hieraan zijn wel enkele voorwaarden verbonden:

Retourvoorwaarden

 • Bij alle hoortoestellen heeft u recht op een vrijblijvende proefperiode van 60 dagen. Op ieder moment gedurende deze 60 dagen kunt u de hoortoestellen retour sturen.
 • Overige artikelen: Na ontvangst heeft u een bedenktermijn van 14 dagen om ons kenbaar te maken dat u van de koop afziet. Na deze melding dient u het product binnen 14 dagen naar ons te retourneren.
 • Vermeldt in uw retourzending altijd uw naam en bestelnummer.
 • We verzoeken u het artikel zo veel als redelijkerwijs mogelijk in nieuwe staat en ongebruikt terug te sturen. Indien mogelijk graag het artikel retourneren in de oorspronkelijke en ongeopende verpakking. Uiteraard mag u het artikel eerst uitproberen. Wij kunnen kosten in rekening brengen wanneer het product is beschadigd of in waarde is verminderd door gebruik, dat verder ging dan nodig was voor het beoordelen van het product.
 • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

 • Kinbeugels en evt. andere oordopjes kunnen uit hygiënisch oogpunt niet retour worden genomen indien de verzegeling is verbroken.
 • Eventueel maatwerk wordt niet kosteloos retour genomen.
 • U kunt batterijen gewoon retourneren zolang deze niet uitgepakt zijn. Om te beoordelen of dit de batterijen zijn die u nodig heeft, is het niet nodig om de producten uit te pakken. Doet u dit toch, krijgt u hiervoor geen geld retour.
 • Wij verzoeken u vriendelijk om de reden van uw retourzending aan ons kenbaar te maken, maar dit is niet verplicht. Dit kan middels een briefje bij de retourzending.
 • Retourzending voldoende frankeren; wij adviseren u om ervoor te zorgen dat uw zending traceerbaar is.
 • De retourzending kan als volgt worden geadresseerd:
  Samen Horen
  Middenweg 177
  1701 GA  Heerhugowaard
 • Wij zullen het aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugstorten. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval worden er voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening gebracht.

 • Bij alle hoortoestellen heeft u recht op een vrijblijvende proefperiode van twee maanden. Op ieder moment gedurende deze twee maanden kunt u de hoortoestellen retour sturen.