Over Ons

Over ons

Samen Horen brengt ruim 30 jaar audicien ervaring en de nieuwste technologieën mee.
Ons team van medewerkers is niet alleen goed opgeleid, maar bovenal enthousiast om uw hoorproblemen aan te pakken en te onderhouden.
De combinatie van vakmanschap en innovatie, professionaliteit en liefde voor het vak bracht ons ertoe de stap te zetten naar een online ‘hoorplatform’

Ons doel is om een ieder met hoorverlies te helpen. Dit kan in een van onze hoorcentra, bij u thuis of online. Wat voor u werkt.

Wij geven gehoor; niet alleen aan uw oren, maar ook aan uw wensen.

Voor ons is het belangrijk om een passende hooroplossing voor u te vinden. Niet alleen het model, maar ook de klankkleur, de techniek, het gemak en bijpassende accessoires maken dat een hoortoestel wel of niet bij uw situatie past. En daarin adviseren wij graag.
Wij vinden namelijk dat een passend hoortoestel geen overbodige luxe is;  bewezen is dat een goed hoortoestel beter is voor uw gezondheid én voor uw sociale leven. Wij vinden dat goed horen een mens gelukkig maakt

 

Onze missie: iedereen moet goed horen

Samen Horen wil alleen het allerbeste bieden voor zowel jong als oud.

Wij zijn;  jong, dynamisch, leergierig, hulpvaardig, vlot, aardig, bereikbaar, betrouwbaar en bovenal “wij zijn er voor u”

Samen Horen biedt u het gemak van online hoortoestel aanpassingen; onze missie is het streven om deze vorm van hoorzorg kwalitatief naar het hoogste niveau te tillen.