Over Ons

Over ons

Samen Horen brengt ruim 25 jaar ervaring én de nieuwste technologieën mee.
Ons team van medewerkers is niet alleen goed opgeleid, maar bovenal enthousiast.
De combinatie van vakmanschap en innovatie, professionaliteit en liefde voor het vak bracht ons ertoe de stap te zetten naar een online ‘hoorplatform’.

Ons doel is om een ieder met hoorverlies te helpen. Dit kan in één van onze hoorcentra, bij u thuis óf online. Wat voor ú werkt.

Wij geven gehoor; niet alleen aan uw oren, maar ook aan uw wensen.

Voor ons is het belangrijk om een passende hooroplossing voor u te vinden. Niet alleen het model, maar ook de klankkleur, de techniek, het gemak en evt. bijpassende accessoires maken dat een hoortoestel wel of niet bij uw situatie past. En daarin adviseren we u graag.
Wij vinden namelijk dat een passend hoortoestel geen overbodige luxe is;  bewezen is dat een goed hoortoestel beter is voor uw gezondheid én voor uw sociale leven.

‘Een passende hooroplossing’ bedoelen we daarnaast ook letterlijk. Wij werken nauw samen met een professioneel oortechnisch laboratorium, waardoor uw eventuele maatwerk oorstukjes zowel kwalitatief als cosmetisch aan onze strenge eisen voldoen.

Hiermee bieden wij een totaalpakket als het om uw gehoor gaat.

 

Onze missie:

‘Samen Horen’: mét elkaar onderdeel zijn van een akoestische wereld. Iedere dag opnieuw.
Samen Horen heeft zich tot doel gesteld een ieder met een verslechterd gehoor het allerbeste te bieden; jong en oud.

Samen Horen biedt u het gemak van online hoortoestel aanpassingen; onze missie is het streven om deze nieuwe vorm van hoorzorg in ontwikkeling, kwalitatief naar het hoogste niveau te tillen.